DENİZLİ / ÇAMELİ - Kalınkoz Ortaokulu

Ekm

Mevlid-i Nebi Haftası Diyanet İşlerinin belirlemiş olduğu tarihler çerçevesinde okulumuz öğretmenlerinden Ayşe CEBE koordinatörlüğünde kutlanmıştır.

Ekm

Obezite ve Dijital Bağımlılığa karşı Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekinin talimatları doğrultsunda Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Süheyla Seyran Kam eşliğinde her hafta egzersizler yapılmaktadır.

Ekm

Sene Başı Veli Toplantısı gerkçekleştirildi. Okula ait kararlar velilerle paylaşıldı.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü okulumuz Sosyal Bilgiler öğretmeni Rana UZUĞ koordinatörlüğünde yapılan programla kutlanmıştır.

Eyl

KADES, kadınların ve çocukların maruz kaldığı şiddet, taciz gibi kötü eylemleri birazda olsun engellemek adına kullanıcılara sunulmuş resmi bir uygulamadır. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanmış ve acil durumlarda ilk aklınıza gelecek acil müdahale uygulamasıdır.

Akıllı telefon kullanıcısı bir kadının, Google Play Store ve Apple Store uygulamasından indireceği "Kadın Destek Uygulamasını (KADES)", T.C. Kimlik Numarasını girerek ve sonrasından EGM serverlarından gelen aktivasyon kodu ile aktif hale getirebileceği uygulama ile aile içi ve kadına yönelik şiddet mağduru kadınların acil durumlarda cihaz konum bilgisini açarak bir tuşla 155 Polis İmdat Acil Çağrı Merkezine ulaşarak, yardım çağrısının yapıldığı olay yerine en yakın ekip veya devriyenin sevk edilerek olaya müdahalesi sağlanacaktır.

Eyl

Her yıl Eylül ayının ikinci Cumartesi günü "Dünya İlk Yardım Günü" olarak tüm dünyada kutlanmaktadır. "Dünya İlk Yardım Günü" 2003 yılından bu yana 188 ülkede aynı anda kutlanmaktadır.Her yıl değişik bir tema ile sorunlara dikkat çekmeyi amaçlayan "Dünya İlk Yardım Günü"nde Türk Kızılay da ülkemizde bir çok etkinlik düzenlemektedir. Dünya İlk Yardım Günü'nde de kazalar ve ani hastalık durumunda tıbbi yardım gelinceye kadar yapılabilecek ilk yardım uygulamaları hakkında toplumun bilgilendirilmektedir. Toplumda ilk yardım eğitimlerine yönelik duyarlılık oluşturulması amacıyla organizasyonlar yapılmaktadır. Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Süheyla Seyran KAM tüm öğrenci ve öğretmenlerimize eğitim hazırlayıp sunmuştur.

Eyl

Bakanımız Yusuf Tekin'in önerileri doğrultusunda derslerden 15-20dk önce öğrencilerimizin hareketsizlikten, obeziteden, uyuşukluktan kurtarmak amacıyla derse daha dinç ve enerjik girmelerini sağlamak için ilk ders öncesi Beden Eğitim Öğretmenimiz eşliğinde fiziksel aktivite yapılmıştır.

May

Atatürk'ün gençliğe armağan ettiği ve "Gençlik ve Spor Bayramı" olarak kutlanan 19 Mayıs okulumuzda da coşkuyla kutlandı.

May

8. sınıf öğrencilerimiz Çameli'de bulunan liselere gezi gerçekleştirdi. Bir üst kuruma geçmek için tercih yapacak olan öğrencilerimiz liseleri gezerek bilgiler edindiler.

May

Geleneksel hale gelen Arıkaya Çocuk Şenliğine katılan öğrencilerimiz doyasıya eğlendiler.

May

İlçe kaymakamımız Sn. Kübra EROĞLU, Belediye başkanımız Sn. Cengiz ARSLAN, Çameli Yerel Eylem Grubu başkanı Ahmet SADIÇ; Avrupa Birliği, IPARD II Programı, Leader Projesi kapsamında okulumuza spor materyalleri kazandırdılar. Kendilerine çok teşekkür ederiz.

Nis

Çameli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri okulumuz 8. sınıf öğrencilerine MTAL hakkında bilgi verdiler. Öğrencilerin okul ve bölümler hakkında sorularını cevaplandırdılar.

Nis

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Süheyla Seyran KAM tüm personele "Kadına Yönelik Şiddet" ile ilgili seminer verdi.