DENİZLİ / ÇAMELİ - Kalınkoz Ortaokulu

Ekm

ÇEDES Projesi kapsamında Rana UZUĞ koordinatörlüğünde; Edep, Saygı, Nezaket Değerleri başlıklarında yapılan pano çalışması, Canlılara Saygı başlığında yapılan okulumuz köpeği Maya'yı beslemek, Nezaket İfadeleri başlıklarında çalışmalar yapılmıştır.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100.Yılı'nı Büyük Bir Çoşkuyla Kutladık. İlçedeki tüm okulların katılımıyla Çemeli Stadyumunda gerçekleşen kutlamaya ilgi büyüktü. Binlerce yıllık şanlı tarihimizin en önemli dönüm noktası olan Cumhuriyetin daha nice 100 yıllarını görmek dileğiyle coşkumuz hep daim olsun.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Çameli Kaymakanlığı, Çameli Belediyesi, Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çameli Orman Genel Müdürlüğü işbirliğiyle okulumuzda fidan dikimi gerçekleşmiştir. Fidan dikimine Çameli Kaymakamı Sayın Hüseyin Şamil SÖZEN katılarak öğrenci, öğretmen, okul personeli eşliğinde fidanlar dikilmiştir.

Ekm

Okulumuz öğretmenlerinden Osman DİKİK eşliğinde Denizlide AVM gezip, oyun parkurlarından oynadıktan sonra yemek molasıyla eğlenen öğrencilerimiz.

Ekm

Okulumuz Türkçe öğretmeni Osman DİKİK eşliğinde düzenlenen kitap fuarı gezimize 5.sınıf öğrencileri katılmıştır.

Ekm

Çameli Kaymakamı Sayın Hüseyin Şamil SÖZEN'İN okulumuza ziyarette bulunmuştur. Öğrencilerle keyifli zamanlar geçiren Sayın Kaymakamımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.